Huis verkopen ?
 Maak juist nu de Blits met jouw woning!  

Met de woningpresentatie, valt of staat de verkoop van jouw woning!

Maar waar begin je en hoe?

Doordat je zelf niet objectief naar de woning kan kijken, is het lastig om je woning te stijlen voor de verkoop. Wat jij mooi vind, daar kunnen potentiële kopers juist weer op afknappen. 

Jouw THUIS is nu verandert in een HUIS die de verkoop straks in gaat. Of beter gezegd een soort van "etalage" en je wilt natuurlijk wel dat er straks mensen naar binnen komen om te kijken. Dus deze etalage moet wel iedereen aanspreken die er langs loopt. Het etaleren van een winkeletalage is al een echt vak op zich, hele marketing strategieeën komen hier aan te pas en daar wordt behoorlijk in geïnvesteerd. Juist om mensen(ons) aan te spreken en te verleiden. Jouw huis is nu ook een etalage, jij wilt dat die mensen bezichtigingen gaan aanvragen, zodat ze dat bod gaan doen en je wilt het liefst een goed bod. Waarom zou je dan niet juist nu, alles uit de kast halen om dat te verwezenlijken? De auto breng je tenslotte ook eerst naar de garage om alle gebreken te repareren en dan rijdt je ook nog even langs de wasserette, want hij moet op de verkoopfoto straks online ook stralen. Die extra investering doe je, want iedereen weet nu dat goed gepresenteerd beter verkoopt en tegen een hogere prijs. Tenminste als je zo slim ben om een goede indruk te willen maken op de kopers.

Met je woning is het precies hetzelfde, echter je gaat nu wel je allerduurste bezit wat je ooit hebt gehad verkopen. Juist nu moet je, je best doen om alles uit de kast halen, om zoveel mogelijke potentiële kopers naar je woning zien te krijgen. Zelfs in deze tijden. Na de crisis is de huizenmarkt weer booming, maar nog steeds geldt, dat de mooist gepresenteerde woningen als eerste over de toonbank zullen gaan. Dus laat niets aan het toeval over en kom zelf in actie. 

Maar hoe dan? Nu komt het, Vastgoedstyling of te wel Verkoopstyling, dit is niet bedacht om jouw smaak te benadrukken, dit is puur om woningen zodanig in te richten/restylen, dat ze door een zo'n breed mogelijk publiek in smaak vallen.  Hoe gewilder de woning is, hoe meer succes je hebt met de verkoop.

Dus je moet nu niet denken dat we net zoals op televisie hele grote verbouwingen gaan doen. De meeste woningen hebben genoeg aan een andere indeling, flink opruimen en een juiste mix of toevoeging van accessoires. Met vastgoedstyling wordt jij ontzorgdt, want je weet nu zeker dat je na deze slimme investering een verpletterende indruk gaat maken in het grote bestaande aanbod.

Dus om alle voordelen even op te sommen:

  • meer bezichtigingsaanvragen
  • snelle verkooptijd
  • betere onderhandelingspositie
  • hoogst haalbare prijs
Doordat je nu overweegt om vastgoedstyling toe te passen, is het ook leuk om te weten dat je een extra fijne bijkomstigheid erbij krijgt. Je huis is niet alleen verkoopklaar maar ook bijna verhuisklaar!

Hoe gaan we dit dan doen? Dat leg ik graag uit in een vrijblijvende intakegesprek bij jou thuis.

Bel: 06-52716642 

of mail info@blits-vastgoedstyling.nl

 

Voor de restyling in de ochtend

Voor de stylingVoor de styling

Na de restyling in de middag

Na de stylingNa de styling

 

Blits Vastgoedstyling | Susanne van der Sluis | 06-52716642 | 1363 LW Almere | info@blits-vastgoedstyling | KVK nr. : 69942145 | Werkzaam in regio Flevoland, het Gooi en omstreken