Huis verkopen ?
 Maak juist nu de Blits met jouw woning!  

Veel mensen denken bij verkoop van leegstaande woningen vaak,

"Als het leeg staat, dan zien ze juist hoe groot de ruimtes zijn"                                                                                                "Voor kopers is het nu veel makkelijker om de mogelijkheden van de woning te zien"

Maar helaas is dat een verkeerde gedachte. Leegstaande woningen verkopen juist slechter. Wanneer er geen referentiepunten zijn, heb je als koper geen flauw idee of je eigen meubels er in passen. Juist nu is het veel moeilijker om de ruimte in te schatten. De meeste mensen kunnen zich helemaal niet visueel instellen en krijgen hierdoor helemaal geen goede indrukken te zien en ook geen mogelijkheden van de woning. 

leegstaand, meubelverhuur

Daarom staan leegstaande woningen langer te koop en krijgen vaak met prijsverlagingen te maken. Dit om zo de verkoop toch te stimuleren. Dus je onderhandelingspositie verzwakt met de week.

Zo zonde!

Dit zou niet nodig zijn als men vanaf het begin af aan had gewerkt met meubelverhuur. Blits Vastgoedstyling heeft in haar netwerk diverse meubelverhuurbedrijven en kan een leegstaande woning compleet inrichten met de juiste inboedel. Nu krijgt de woning weer sfeer en karakter waardoor een potentiële koper een beleving voelt, eenmaal een goed gevoel bij de potentiële koper des te eerder deze in actie komt en een bezichtiging aanvraagt. 

Dus: kortere verkooptijd en hogere verkoopopbrengst.

En hoe sneller de woning verkocht is, hoe minder kosten je maakt. Kosten kunnen namelijk behoorlijk oplopen denk aan bijvoorbeeld dubbele hypotheekkosten, kosten voor verzekeringen enz.

Wat houdt het dan precies in?

De leegstaande woning wordt totaal ingericht met meubels en accessoires zoals lampen, gordijnen tot bedden met beddengoed en kussens. Kortom alles wat nodig is voor een sfeervolle krachtige woningpresentatie. De meubels blijven staan totdat de woning is verkocht. Dan loopt de huurperiode af en wordt het meubilair weer netjes opgehaald.


Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Blits Vastgoedstyling.

06-52716642

of mail info@blits-vastgoedstyling.nl


Blits Vastgoedstyling | Susanne van der Sluis | 06-52716642 | 1363 LW Almere | info@blits-vastgoedstyling | KVK nr. : 69942145 | Werkzaam in regio Flevoland, het Gooi en omstreken