Huis verkopen ?
 Maak juist nu de Blits met jouw woning!  

 

Bent u makelaar? Dan is Blits Vastgoedstyling voor u ook zeer interessant. 

Waarom? 

Omdat vastgoedstyling het belangrijkste marketingtool is bij verkoop van woningen. Met een goede presentatie van de woning gericht op potentiële kopers, zal dit leiden tot meer interesse, dus meer bezichtiginsaanvragen.  Met uiteindelijk de hoogst haalbare verkoopprijs voor uw klant.

Echter op dit moment verzorgen de meeste verkopers zelf de presentatie. Er worden algemene tips gegeven en dat is het vaak dan. Doordat de verkoper niet meer objectief kan kijken naar de eigen woning resulteert dit vaak in een (zeer) slechte woningpresentatie en dit komt uiteraard de verkoop niet ten goede.

De verkoopfoto's zijn zeer belangrijk. Het zien van de foto's is namelijk de eerste kennismaking met een woning. Wanneer deze eerste indruk een woning laat zien met een (behoorlijke) persoonlijke smaak van de verkoper, dan is de interesse snel weg. Simpelweg omdat een potentiële koper zijn leven niet kan voorstellen in deze woning.

Daarom verdienen alle woningen een rondje vastgoedstyling, voordat de verkoopfoto's gemaakt worden. De woningen worden weer neutraal en toegankelijk voor een brede doelgroep.

Zo ontstaat een win-win situatie, goed voor alle partijen:

  •  voor de verkoper, want die is sneller zijn woning kwijt en tegen de hoogste prijs
  •  voor de potentiële koper, want die ziet nu zijn droomhuis na de restyling
  •  voor U, omdat u nu een toegevoegde waarde biedt aan verkopers. En met deze extra faciliteit kunt u zich ook onderscheiden van de andere concurrerende makelaars. 

Vastgoedstyling werkt en het heeft zich al diverse malen bewezen. Niet voor niets is het in Amerika en Engeland eerder een regel dan een uitzondering om met een vastgoedstylist te werken. Presentatie is waar het om draait. Geen kijkers dan ook geen kopers. 

Susanne van der SluisSusanne van der Sluis

Als stylist werk ik met de hands-on methode. Gelijk aanpakken en schuiven zonder gebruik te maken van dure onnodige diagnose en/of adviesrapporten en maak ik de woning in 1 à 2 dagen verkoopklaar. 

Tevens ben ik ook gecertificeerd vastgoedfotograaf en weet ik feilloos hoe de woning het mooist overkomt op beeld.

Bel of mail Blits Vastgoedstyling voor een vrijblijvend gesprek. Ik maak graag kennis met u en kijk uit naar een eventuele samenwerking in de toekomst.


Met vriendelijke groet, 

Susanne van der Sluis

06-52716642

info@blits-vastgoedstyling.nlBlits Vastgoedstyling | Susanne van der Sluis | 06-52716642 | John Rossweg 26 | 1363 LW Almere | info@blits-vastgoedstyling KVK nr. : 69942145 | Werkzaam in regio Flevoland, het Gooi en omstreken